top of page
thumbnail_image0.jpg

TØMRER

Vi udfører også alle slags tømrer opgaver. Vi har mange års erfaring inden for diverse typer opgaver, hvorved vi føler os i stand til at kunne klare en hver opgave. Vi har fokus på detaljer og holdbarhed.

Køkkenmontering

Vi monterer både nye køkkener, og udskifter gamle køkkener. Uanset hvad, er vores klare mål, i fællesskab med dig, at skabe dit drømmekøkken, ud fra dine behov og ønsker.

Træ terasse

Høj kvalitets træterrasser, som både er smukke, funktionelle og holdbare er vores hovedmål. Vi udfører terrasser i alle budgetter, både hårdttræ og den almindelige trykimprægneret terrasse.

Carport & Hegn

Drømmer du om ny carport eller hegn, så er dette noget vi udfører med tryg hånd. 

Dør- og vinduesudskiftning

Vi har mange års erfaring med dør- og vinduesudskiftning. Vi udfører alt i forbindelse med dette, både indvendigt og udvendigt. Hos os er du i trygge hænder.

Renovering

Vi udfører både større og mindre renoveringer. Vi har mange samarbejdspartnere, så man kommer sikkert i land, uanset hvor omfattende renoveringen må være.

Gipsmontage

Vi monterer alle typer gips. Vådrum, fiber gips og almindelig gips. Ingen opgaver er for små, da vi har mange års erfaring.

Hvad siger vores kunder?

thumbnail_image0.jpg
Avatar 108

Martin, Køkkenmontering

"Vi havde fornøjelsen at have EMIRAS til at montere køkken i vores nye lejlighed. De lyttede til vores ønsker, og var hele vejen åbne for pludselige ændringer. Vi er virkelig glade for resultatet."
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page