top of page

OM OS

EMIRAS

EMIRAS er grundlagt af tvillingebrødrene Emil og Rasmus, vi har begge en passion for at skabe smukke og funktionelle omgivelser.

Med vores forskellige færdigheder og ekspertise inden for gulvlægning og tømrerarbejde, tilbyder EMIRAS en bred vifte af tjenester til både private og erhvervskunder.

Vores mål er altid at levere høj kvalitet og professionel service til konkurrencedygtige priser.

Hos EMIRAS er kunden altid i centrum, og vi stræber altid efter at levere resultater, der opfylder kundens behov og ønsker. Med vores passion for håndværk og øje for detaljer, er EMIRAS det perfekte valg til ethvert projekt, stort eller småt.

Vores historie

Vi har altid haft en fælles passion for håndværk og kreativitet, vi har altid drømt om at være selvstændige og arbejde sammen. Vi er begge vokset op i Frederikssund, hvor vores kærlighed til håndværkerfaget blev vakt. 

Vi har altid haft håndværket tæt ind på os, fra vores tidligere generationer, hvorved det er en stor ting for os, at kunne videre formidle denne passion og tradition.

Efter mange års erfaring og uddannelse besluttede vi os for at følge vores drøm og springe ud i det, hvor af EMIRAS blev skabt. 
 

MØD OS

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page